About Us

Welkom bij de Nederlandse Vereniging in Hong Kong! Wij zijn al sinds 1950 actief in het samenbrengen van Nederlanders in Hong Kong, door sociaal-culturele evenementen te organiseren.
Het hele jaar door organiseren we verschillende evenementen voor jong en oud. Voor kinderen organiseren we Sinterklaas, Koningsspelen en paaseieren zoeken tijdens Pasen, om deze tradities ook in Hong Kong te kunnen blijven vieren.
We organiseren iedere maand een borrel waar je andere Nederlanders kunt ontmoeten, houden we een Welcome (back) party na de zomervakantie, doen we een heuse nieuwjaarsduik (mét Unox mutsen en erwtensoep!), vieren we jaarlijks een groot feest en hebben we onze eigen Dragonboat team, de Dutch Dragons.
Daarnaast organiseren we nog veel meer leuke evenementen! Om hiervan op de hoogte te blijven, kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en ons volgen op Facebook.
Als lid van de Nederlandse Vereniging krijg je toegang tot exclusieve ledenevenementen, flinke korting op andere evenementen en kun je je aanmelden voor het Dutch Dragons team. Word nu lid!